© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Over Walk-a-dog

Walk-a-dog is de langstbestaande officiële hondenuitlaatdienst in Utrecht en De Bilt / Bilthoven. Dit betekent dat we jarenlange ervaring hebben met honden en de bedrijfsvoering van een hondenuitlaatdienst. We zijn nog even enthousiast als in de beginfase van ons bedrijf, en hebben ondertussen heel wat bijgeleerd over het gedrag en de emoties van de hond.

 

Elke hond heeft zijn eigen identiteit en verdient begrip en respect. We kunnen karakters goed inschatten, wat belangrijk is in de omgang met en het samenstellen van een groep. Hierdoor is er een hele relaxte sfeer bij ons in de bus en tijdens de wandeling. Een hondenuitlaatservice is namelijk meer dan alleen een rondje wandelen door het bos. Door onze jarenlange ervaring als uitlaatservice en duidelijke spelregels weten de honden precies wat ze te wachten staat. Hierdoor zal ook uw hond zich snel op zijn of haar gemak voelen in de groep. En dat vinden wij belangrijk!

We werken altijd met z'n tweeën omdat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat. Met twee mensen kan je de groep veel beter in de gaten houden en sneller ingrijpen als dat nodig mocht zijn. Ook is er meer aandacht voor de individuele hond. Verder is er veel structuur binnen ons bedrijf. We werken met vaste groepen en vaste begeleiders, zodat iedereen elkaar goed kent en zich veilig voelt .

Tarieven 2019

Per wandeling worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • 1x per week: 14,00 euro

  • 2x per week: 13,50 euro

  • 3x per week: 13,00 euro

  • 4x per week: 12,50 euro

  • 5x per week: 12,00 euro

Aan het begin van de maand ontvang je een factuur. Ons rekeningnummer is NL16INGB0007467859 afzeggingen en/of wijzigingen worden verrekend met de factuur van de volgende maand. Bij opzegging hanteren wij een opzegtermijnvan 1 maand. we behouden ons het recht voor de prijzen te wijzigen.

Ervaring

We wandelen al bijna 20 jaar met onze honden. Gedrag kunnen we goed voorspellen en dus anticiperen we altijd op verschillende situaties.

Veilig

Voor de veiligheid van de honden lopen we altijd samen en hebben we een vaste route. Ook dragen de honden een label met ons mobiele nummer, en werken we met gps-trackers.

.

Vertrouwd

Omdat we karakters goed inschatten en daarop inspelen is het  voor de honden snel vertrouwd.

Spelregels

Sociaal gedrag naar mens en dier is belangrijk. De honden moeten voldoende luisteren en losgelaten kunnen worden. Reuen zien we graag gecastreerd vanaf de leeftijd van ongeveer 1 jaar.

Contact

030-2439198

06-54212622

Walkadog@ziggo.nl

check ons ook op Facebook!

  • Facebook - Black Circle
Honden bos