top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn Petra en Nicolet en wij zijn zussen. In 1996 besloten we van onze hobby's werk te maken en zijn we gestart met 'Walk-a-dog, hondenuitlaatdienst Utrecht'. In onze Opel Cadet pasten best 10 honden. Inmiddels zijn we zo'n 20 jaar verder en is Walk-a-dog uitgegroeid tot een van de meest succesvolle hondenuitlaatservices in Utrecht en de Bilt/Bilthoven. Onze Opel Cadet is vervangen door 2 ruime busjes. Hiermee rijden wij tweemaal per dag naar het bos, waar we met een groep van maximaal 15 honden een uur wandelen.

Onze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat wij verschillende hondenkarakters goed kunnen inschatten en de lichaamstaal begrijpen. Dit is belangrijk voor het samenstellen van de groepen en voor de dagelijkse gang van zaken. Zo kunnen we goed gedrag voorspellen en signaleren we het bijvoorbeeld snel als een hond niet lekker in zijn vel zit. Uiteraard stellen wij de eigenaar van de hond hiervan op de hoogte.

We zijn heel blij met onze trouwe klanten. Van sommigen laten we de 3e generatie hond al uit. Ook voor ons is dit heel waardevol. Omdat de meeste honden pas weer vertrekken bij ons als het baasje verhuist of stopt met werken, maken we ze echt jaren mee. Hierdoor krijgen we een hele bijzondere band met ze.

Neem contact met ons op

Langstbestaande hondenuitlaatdienst van Utrecht!!!

Thanks! Message sent.

bottom of page